Freyja 38 bild år
Namn: Freyja/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 68

Jag är med både på spray och match. Eftersom killar enligt min mening generellt sått år jåvligt kassa (ointelligenta, fula och med dålig stil) så blir det helt enkelt inte så lockande att gå ut på krogen och bli uppraggad som tjej.


Melisa 18 bild år
Namn: Melisa/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 157/ Vikt: 66

Lättare - större utbud och massor av tid att lära känna varandra. Lika bra man drar med han på krogen igen.


Vilhelmina 19 bild år
Namn: Vilhelmina/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 80

Men choose to highlight their achievements on all fronts, unlike women who are more modest in self-praise. Hennes motto är att alltid prova allting en gång… well, hon har inte provat att gå ut med mig så hon är ju säkert kort, i alla fall för en dejt.


Mark 40 bild år
Namn: Mark/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 166/ Vikt: 59

Det är bara sex som fattas mig. Svar får de alltid.


Karim 26 bild år
Namn: Karim/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 60

Antingen blir adhd-personen så stressad att han/hon stänger av hela sitt system, eller så blir han/hon överstimulerad vilket kan förlänga konflikten. Jag tror att det är rätt stor skillnad mellan att dejta en italienare och en svensk.


Chris 23 bild år
Namn: Chris/ Ålder: 23 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 78

En kväll när jag var inloggad på Mötesplatsen och i full gång med en konversation med honom, blev det plötsligt strömavbrott men jag hann i alla fall få hans namn och adress. Jag får svar på kanske 10%av pmen jag skickar.


Harriet 30 bild år
Namn: Harriet/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 173/ Vikt: 65

Behöver nya utmaningar och söker nytt. Män i alla kategorier, förutom svarta män, ratade svarta kvinnor.


Agaton 39 bild år
Namn: Agaton/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 68

Gratis medlemskap för både män och kvinnor. Bättre sent än aldrig kommer nu den presen jag nämnde tidigare, jag antar och hoppas att du förstår att du behöver byta ut grejerna jag har som "personligt" till sånt som passar dig.


Natali 22 bild år
Namn: Natali/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 58

Känns som ett automatsvar från HP för att locka till att bli betalande medlem. Dating via nätet är fantastiskt kul och du kommer definitivt att börja kunna träffa kul folk, men som med allting annat, vill du nå bästa resultat kan det vara bra att lära sig av de som redan provat tidigare.


Vince 37 bild år
Namn: Vince/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 57

Jag är 178 och har alltid sagt att 190 cm är minimigränsen på karlar. Men jag har redan gjort selektionen på nåtet - i mail och telefon - innan jag tråffar killen.


Antonio 38 bild år
Namn: Antonio/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 57

Så här i smsandets era faller man lätt bort ur mitt register om man stavar som en kratta och missar varenda kommatering. Tånk seriefiguren Nemi, dår har du en gamertjej.


Lukas 40 bild år
Namn: Lukas/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 163/ Vikt: 78

Eller hur tånkte du dår? Vi har på nyhetsplats under de senaste åren skrivit kort om både att Skanska varit inblandade i svartlistning och att Skanskaanställda arbetare i Peru kidnappats.


Ofelia 35 bild år
Namn: Ofelia/ Ålder: 35 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 67

Du får lita lite på din magkänsla. Gör som tusentals andra svenskar redan har gjort, fyll i formuläret och börja dejta redan idag!


Abdullahi 27 bild år
Namn: Abdullahi/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 56

Jag tar tillfället i akt att hugga tag i några deltagare för att fråga hur de tycker att det går. Jag har inte konfronterat honom.