Evert 25 bild år
Namn: Evert/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 179/ Vikt: 67

Då skulle de ju bli klart lättare att sålla för den som får mycket mejl. Jag har lite speciell humor och fick även fram det (tror jag).


Miliam 25 bild år
Namn: Miliam/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 170/ Vikt: 73

Enkelt och ytligt kanske, men det är bara första steget, och det är så det fungerar, även hemma på krogen…. Vissa är enbart inriktade på att ha medlemmar från Sverige medan vissa internationella dejtingsajter har svenska sektioner på sina sajter.


Amina 21 bild år
Namn: Amina/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 64

Inte heller förstår jag varför man bör visa sin allra bästa sida. Och att jag heller inte ville utsätta mig för risken att få en försmådd kvinna efter mig.


Eric 18 bild år
Namn: Eric/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 165/ Vikt: 68

Såklart det inte är kvinnors fel! På så sätt kan vi matcha dig med andra singlar som har de värderingar som du värdesätter.


Vira 31 bild år
Namn: Vira/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 166/ Vikt: 65

Sten, sax och påse Att besluta vem som bär ansvaret att skicka iväg det första sms:et efter en lyckad dejt är en konst i sig. Det viktiga är att dom som röstade på mig i mello och mina fans är nöjda.


Filippa 30 bild år
Namn: Filippa/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 53

Då får du obegränsad kommunikation med medlemmarna, tillgång till alla foton, du kan se vilka medlemmar som besökt dig och få upp till 20 exklusiva partnerförslag varje dag. Här nedan delar jag med mig av den öppnare som jag har utvecklat framförallt för att ragga i vardagen.


Lovelia 19 bild år
Namn: Lovelia/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 60

Nätdejting blir enklare om ni utgår från ett gemensamt intresse. Ursprungligen postat av VitKalla Jag skriver våldigt tydligt att jag bara såker vånner, så det går inte att missfårstå.


Robin 33 bild år
Namn: Robin/ Ålder: 33 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 51

Med den får du tillgång till utförliga profiler från några tusen ryskor och kan söka efter en kvinna för livet; oavsett om du är hemma, ute på stan eller på resande fot. Men det är långtifrån alla som har positiva upplevelser att dela med sig av.


Nadia 27 bild år
Namn: Nadia/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 51

Eller så är du bland dem som älskar sin partner men söker någon att tillfredställa dina behov hos. De skulle bara peppa mig, säga att jag är fantastisk som jag är och att det inte är mitt fel att alla karlar är svin.


Emmanuel 38 bild år
Namn: Emmanuel/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 63

Beskrivning: ”Älskar att se nya platser, träna, uppleva, virka, klättra, äta nyttig mat, cykla, springa maraton, åka skidor, cykla med skridskor, äta middag med mina bästa! Men det finns också de som inte har något emot barn från tidigare förhållanden.


Leia 19 bild år
Namn: Leia/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 157/ Vikt: 57

Du ska kunna behandla kvinnor med respekt och aldrig fЅ mig att kЅnna mig otrygg. Ska man vara krass så handlar det om pengar, när det inte finns några pengar i att sälja skivor längre betyder det mycket för ett bands överlevnad att spelas på radio, spela större ställen, eller få inkomst från reklam.


Leija 32 bild år
Namn: Leija/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 170/ Vikt: 69

Hur sorterar du de svar du får? Dessa fem personlighetsdrag anses avgörande för en analys av vår personlighet, enligt teorin.


Filip 31 bild år
Namn: Filip/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 80

Ursprungligen postat av keller68 Håller med dår. Jag tycker att arrangerade äktenskap inte alls behöver vara sämre - tvärt om ibland - sålänge alla parter är överens.


Teodora 24 bild år
Namn: Teodora/ Ålder: 24 år/ Tillväxt: 173/ Vikt: 56

Jag har träffat alla möjliga män, den gemensamma nämnaren har varit att de är högpresterande och har lyckade liv utåt men är väldigt otillfredsställda i det privata. Det är: Spraydate-appen Den mobila versionen av Spraydate.


Philippa 27 bild år
Namn: Philippa/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 163/ Vikt: 59

Han sa att han förstod och vi myste lite till å sen råka jag lägga märke till hans utrustning. Sen efter gympasset så stod vi o snacka helt vanligt så fråga jag bara om det va många som bjuder ut henne där på gymmet och då kom vi oxå in på grundregeln sen om de va en dum kommentar att lägga på de är att jag sa ”Vi märker väll om jag frågar dej nån gång med” lite mer skämtsamt.